Я повільно вставив їй наконечник і побачив, як її сідниці стиснулися навколо нього. Друга грілка полилася слідом за першою і живіт моєї подруги знову почав рости. Охуеть! Чотири літри в жопу! Я погладжував їй живіт і відчував, як він іноді здригається. Терпи, Ленка, терпи, напевно, задоволення того варте. Клізму! Клізму! Клізму! Клізму! Член ось-ось стане, ще трохи і я тебе виебу, як справжню вагітну.
     - Ух! Там ще багато? Ледве терплю.
     - Ну ще чверть, напевно, може третину, ні, вже точно чверть. Я грілку нижче опустив, щоб легше було.
     - Молодець. Ще нижче, у голі попи мене вже пизда задергалась. Ох, ну і клізма!
     - Може досить? Не треба все заливати.
Дf нічого, там вже небагато.
     Влити залишалося дійсно небагато. Ще трохи і вода зупинилася в шлангу набагато вище, ніж зупинялася раніше. Я взяв пробку, і намазав її мастилом.
     - Все, виймай і затикай. Цього разу ебі тут і швидко. Я довго не протримаюся навіть з пробкою.
Те, що вона не протримається довго було і так ясно - живіт був круглий, як у вагітної на останньому місяці. Моя подруга сперлася руками на ванну і підставила мені свій зад. Я повільно пхнув їй пробку в задній прохід і подивився на стиснувшись її сідниці. Внизу заклично стирчала висунула від збудження пизда чималих розмірів. Ех поебусь!